lørdag den 16. marts 2013

Så blev det nye garn afprøvet

Ja, jeg ved godt jeg er gået helt skildpadde amok :) de er bare så simple og afslappende at sidde og lave. Så nu fik jeg også prøvet lidt af mit netto garn.



tirsdag den 12. marts 2013

Pastel skildpadde

En fra mit arbejde skal have baby til sommer, så ville lave en lille barselsgave til hende.

Det måtte blive en af de lækre skildpadder fra drops opskrift. I neutralfarver, da kønnet ikke vides.

lørdag den 9. marts 2013

Netto - så mødes vi igen

Holder ikke reklamer selv, men fik lige et tip om at du havde garn i netto. Det kan man jo ikke sige nej til, vel?



Elsker det her netgarn, og de lækre lyse farver



Elsker også bomuld 8/8 ! Kan mærke der er endnu en skildpadde på vej. Det er så afslappende at hækle dem, fordi opskriften er så simpel og jeg kan den i hovedet nu.



Lidt knapper skal der også til. Lækre orange. Kom helt i sommerstemning af at kigge på dem! Min datter forelskede sig også i de dejlige farver så hun valgte nogle knapper fra samlingen og så lavede jeg et armbånd til hende.





Har også lavet en blæksprutte. En på libero klubben bliver sat i gang med fødsel senest i hendes 34. uge, så tilbød at lave en sprutte til den lille.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

søndag den 3. marts 2013

Ugle clutch

Var i panduro hobby i dag, og faldt lige over en clutch bøjle. Har haft lyst til at give mig i kast med det i noget tid, så købte da lige den sidste de havde tilbage i butikken.



Har hæklet denne ugle (med opskrift fra ravelry) som skal syes på. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvilket stof den skal syes i.

Faldt også lige over disse to små herlige nullermænd (som er meget bløde). Ved ikke lige hvad planen er med dem, andet end at de bare måtte med i kurven.



Egentlig skulle jeg jo bare købe en venstrehåndssaks til min datter, men det eskalerede en lille bitte smugle (som sådan noget jo så tit gør). Nogle forslag til hvad disse to nullermænd skal bruges til? De er ca 5 cm i diameter.