torsdag den 26. januar 2012

Et langstrømpet fremskridt

Pippi update. Det her er hvad jeg har lavet på Pippi nr. 2 de sidste 3 dage. Et ben.

 

Projektet minder mig lidt om hvorfor jeg som regel ALTID siger nej når folk spørger om jeg tager imod bestillinger. Den første Pippi var sjov at lave. Hele processen med at researche og se dukken tage form. Men nu har jeg jo prøvet det, så synes ærlig talt det er svært at tage mig sammen til at lave "det samme" projekt igen lige efter der første er afsluttet.

Er nok bare bedst til impulshækling. Har det også virkelig svært med større projekter. Derfor jeg kun har lavet en eneste trøje til min datter. Ikke fordi Pippi er et stort projekt. Har jo opskriften fra første dukke skrevet ned.

Til gengæld har jeg de sidste tre aftener bildt mig selv ind at jeg bare lige havde brug for et par afslapningsprojekter uden at sidde klistret til min udarbejdede Pippi opskrift. Så har i stedet for at hækle en til Pippi som skal være færdig om en uge lavet 4 bolde med hver sin raslelyd og en herlig lille skildpadde.



For pokker da. Hvis jeg bare havde taget mig sammen var jeg jo færdig med den Pippi nu og kunne give mig i kast med alle de indskydelser jeg får hele tiden, og som jeg faktisk har lyst til at lave.

2 kommentarer:

  1. Nøj jeg kender godt den følelse:-)

    SvarSlet
  2. Altid godt at vide man ikke er den eneste der har det sådan ind imellem

    SvarSlet