lørdag den 7. december 2013

Kender i det...

Min datter siger at hun gerne vil have en leverpostegsmad. "Super, så skal vi lige i fakta og købe det først".

Vi kommer hjem med de varer vi har købt, og jeg begynder at tømme poserne. Undervejs tager jeg de gulerødder op som vi også har købt. Jeg tænker på at det egentlig er et stykke tid siden kaninen har fået sig sådan en. Så det går jeg ud for at give ham.

Men hovsa. Sikke da han har pruttet på sit toilet. Må da hellere lige skifte ud hos ham. Det gør jeg så. 

Da jeg kommer ind igen kommer min datter hen og spørger om hun må få den leverpostegsmad nu. Nå ja. Det var jo det jeg var i gang med. Så jeg går ud i køkkenet. Men sikke da et rodet køkkenbord. Det skal altså ordnes inden jeg kan stå og smøre mad derude. 

Endelig tager jeg leverpostegen ud af køleskabet og pakker den ud. Åbner skraldespanden for at smide emballagen ud. Men FØJ. Der har åbenbart været hul i vores skraldepose så den har dryppet ned i bunden af skabet, så ordner da lige hele skabet. Og fryseren. Den kan jeg huske også trænger til at blive tørret af. Den må jeg også lige ordne. Olivia leger jo så godt i stuen lige nu kan jeg høre...

Hun har nu fået sin leverpostegsmad. Hun kender mig og ved at hun bare skal huske at spørge nogle gange, så jeg ikke glemmer hvad jeg er i gang med.

Men jeg må smutte. For nu spørger hun efter en mad mere...

2 kommentarer:

  1. Haha, det lyder virkelig skægt! :) og hun fik jo mad til sidst ;)

    SvarSlet
  2. Jo tak, det kender jeg ALT for godt! Jeg er så distræt, at det der ligner min hverdag:-)

    SvarSlet