torsdag den 15. december 2011

Hæklet kat

Jeg er for tiden i praktik i en vuggestue i Sorø. Den stue jeg er på har en sangkuffert med en masse ting der representerer en sang hver. Fik lyst til at bidrage til deres sangkuffert, så spurgte hvilken sang de synes manglede. Det blev så til "Se den lille kattekilling". Da jeg ikke kunne finde nogen opskrift på en kat, som jeg synes var pæn måtte jeg jo selv i gang. Er ret tilfreds med resultatet:
Den har både fine hvide poter og en pels så blød. De blev MEGET glade for den, og indtil videre står den i vindueskarmen til pynt.

Har skrevet opskriften ned, så hvis der er nogle der kunne tænke sig at lave en selv, så skriv det i kommentarfeltet. Så skriver jeg den ren og smider den herind.

10 kommentarer:

 1. Nej hvor er den skøn.... Den vil jeg rigtig gerne have opskriften på.
  Min mail er gittebendixen@me.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Vil gerne lave opskriften færdig til dig. Lige nu ligger den dog på små sedler og skal skrives ren så det ikke kun er mig der forstår den. Vil jeg lige arbejde på og så smider jeg den herind under Gratis opskrifter. Tak for interessen.

   Slet
 2. Min mor (som snart skal være mormor) er ved at hækle små dyr - og vil meget gerne have en opskrift af katten og pippi langstrømpe - hun er helt vild med dem ;)
  Helenelchristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hvor fint :) er næsten færdig med at skrive Pippi opskriften ind og gøre den læsevenlig for andre end mig selv. Desværre kan jeg pt kun finde opskriftdelen til benene til katten. Ved jeg har resten skrevet ned et sted, så skriver opskriften så snart jeg finder det ( har en dum vane med at skrive opskrifter på post-its og bagsiden af kuverter og sådanne steder) arbejder på sagen og sender så snart jeg har dem færdige. Ligger dem også ind på gratis opskrifter herinde. Tak for interessen :)

  SvarSlet
 4. Jeg er lige blevet henvist til din blog af Frøken Tina, som ved at jeg søger sådanne små dyr ...

  De er rigtig søde, så jeg glæder mig til at komme igang, jeg er selv ny hækler.

  SvarSlet
 5. Det var da et pragtfuld udtryk din kat har.
  Jeg ville da blive meget glad, hvis du vil dele opskriften.
  K.h. Lis

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot. Jeg vil rigtig gerne have opskriften

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.piazastrow.dk/kat.pdf
   Har lagt den ud

   Slet
 7. Hej Pia
  Har lige set din opskrift på den sødeste kat, jeg skal lave en sangkuffert til mit barnebarn Magnuz, og vil blive meget glad hvis du vil sende opskriften til mig. Mange rare hilsner Marion, mail: elsesim@hotmail.com

  SvarSlet
 8. I would love to have your pattern please. My email is: nanabanana52@yahoo.com. Thank you so much, and have a blessed day!

  SvarSlet