torsdag den 14. februar 2013

Hæklet nussedyr

Datterens Helmut nusse kanin er forsvundet fra jordens overflade. Nu er det snart en uge siden han sidst blev set, og er bange for hun har tabt ham udenfor. Hun nulrer hans silkeskørter når hun skal sove. Så nu har jeg måtte indse at han nok ikke dukker op igen. Så har produceret en ny bare i katte form til hende:



Hun har besluttet sig for at det er en prinsesse (nok fordi skørterne er lavet af rester fra det stof hendes prinsesse kjole blev syet i). Hun savner stadig helmut kanin og prinsessen får nok ikke samme plads i hjertet som han havde. Håber stadig hun har gemt ham et mærkeligt sted og han igen dukker op. Han havde skørter af ægte silke min far havde taget med hjem fra Kina, så han var rigtig glat og god at nulre sig i søvn på.

Hæklet i frihånd med udgangspunkt i min gratis katteopskift. Bare større. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 kommentarer:

  1. Håber Helmuth kanin dukker op, også selv om katten er fin, fin ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Han er dukket op! Han havde holdt vinterferie i en skuffe ude på toilettet hos dagplejeren. Der havde hun ikke tænkt på at kigge da jeg spurgte om han var der. Så det er super skønt :)

      Slet